fredag 19 juni 2015

Ödmjukhet och tacksamhet

Vi har jobbat på med de sista detaljerna i huset. En sådan detalj är golvmötet.

Det ska på en list. Här sätts den biten som listen skall fästas i mellan golven.

Här är både listen och Leika på plats.

Här är den sista bilden på byggställningen.

Nu pågår förberedelserna för altanen.

När grunden gjordes bad Hasse grävis att förbereda för altan. Det är jag mycket glad för idag. Nu är det bara att lägga dit plattor, väga in och smälla dit altanen. Vi slipper gräva och gjuta plintar, skönt.Tack Hasse för att du alltid tänker ett steg till innan vi gör saker.

Innan altanbygget påbörjades firade vi familjens student tillsammans med släkt och vänner.

Hasse har länge pratat om att svetsa ihop en grill. Här målas den. Grillen kom till god användning under kvällen när vi firade studenten.

Noah tog studenten 12 juni. Han gick direkt från skolan till en fast tjänst och får nu arbeta med det han önskar mest nämligen el. Jag är en mycket stolt mamma! 

Jag har äntligen förstått att vi har byggt ett eget hus tillsammans. Det är en ynnest att få somna i sovrummet tillsammans med Hasse för att sedan vakna nästa morgon vid hans sida. Vi hade en dröm om att bygga ett hus efter våra egna idéer. Nu har vi förverkligat den. Resultatet blev bättre än jag hade vågat hoppas på. Huset överträffar våra förväntningar och drömmar. Jag känner både ödmjukhet och tacksamhet inför huset och allt det goda som finns i mitt liv.